Achtergrondinformatie

Leven met plezier en in goede gezondheid. Lichaam en geest in balans. Soms lukt dit even niet en herstelt de balans niet. Dan is de vraag waar dit mee te maken heeft. Kom je hier alleen niet uit, dan kan mijn coaching je hierin ondersteunen.

Wat zijn jouw patronen en waar loop je elke keer op vast? Ik kan je helpen om de oorzaken van deze patronen te ontdekken met zeer krachtige hulpmiddelen uit de kinesiologie, NLP en kunstzinnig dynamisch coachen. Mijn werkwijze pakt op diepere lagen de oorzaken van problemen aan en zorgt binnen enkele sessies voor een oplossing of verlichting. Deze coachingsvorm vraagt wel van je dat je de confrontatie met jezelf aan wilt gaan, alleen jij kunt jezelf veranderen!

Ik kan je begeleiden en fungeer als tolk om jou inzichten te geven zodat jij jezelf weer in balans kunt brengen. Je zult merken dat je onbewuste hier een grote rol in speelt. Veel van wat we liever niet willen zien, horen of voelen stoppen we weg. Daarmee IS het niet weg, maar blijft het onderhuids doorwoekeren en ons toch sterk beïnvloeden. Wie zijn jouw subpersonen en ‘saboteurs’ die jou belemmeren en je in een knellend harnas houden? Waarschijnlijk zijn deze subpersonen ooit heel effectief geweest, maar nu heb je ze niet meer nodig en mag je er afscheid van nemen. Door de kracht van mijn werkwijze zijn vaak een beperkt aantal sessies (vier tot zeven) voldoende om je weer bij jezelf te brengen.

Kom weer in je eigen centrum, durf te gaan staan en jouw eigen ruimte in te nemen!