COWORKING THURSDAY, iedere donderdag kennis en ervaring delen

Enthousiast als wij zijn over het initiatief MAGIC WEDNESDAY van Arjen P. van Leeuwen breiden wij dit initiatief uit met COWORKING THURSDAY bij FlexWerkPlekAssen in Assen.

Het is de bedoeling op deze donderdag lekker te werken, elkaar op te zoeken, kennis te delen, nieuwe ideeën op te doen en ruimte te geven om te experimenteren. Een dag in het teken van samenwerken en co-creëren om zo elkaar verder helpen met vraagstukken. Tevens biedt deze dag de mogelijkheid om wekelijks mensen te ontmoeten, te leren kennen, en misschien dat je voor bepaalde opdrachten of projecten met andere ondernemers kunt samenwerken. Dit zal zeker gelden voor de mensen die regelmatig komen. Je leert zo ook andere ondernemers goed kennen.
Rond 10:00u gaan we “De Rondvraag” stellen. Hierin inventariseren we de vragen en wensen voor die dag en stemmen af hoe de vragensteller hiermee aan de slag wil. De invulling hangt helemaal af van je vraag. M isschien wordt die tijdens de rondvraag al beantwoord of ga je hier met een aantal mensen in de loop van de dag verder mee. Enkele voorbeelden van dingen die mogelijk zijn; een try-out van een workshop die je wilt geven, Feedback vragen op je pitch, een soort durftevragen om je van tips te voorzien, misschien wil je wel een gesprek oefenen, je kunt een lezing of presentatie uitproberen. Of je weet niet hoe je iets moet aanpakken, de juiste mensen kunt bereiken. Kortom er is van alles mogelijk.
Omdat je op deze dag sociaal kapitaal inbrengt, biedt FlexWerkPlekAssen de mogelijkheid om gebruik te maken van de flexruimtes en koffie/thee op deze dag. We hanteren de “waardebepaling achteraf” systematiek waarbij je een vrijwillige bijdrage mag geven voor de waarde die de dag voor jou heeft gehad.
Per COWORKING THURSTDAY kunnen maximaal 15 personen deelnemen.

Dus:
Woensdag: MAGIC WEDNESDAY. Centrum Wijzer, Hunzeweg 3, 9473 TA De Groeve: Meer info: info@centrumwijzer.nl of +31622546675
Vanaf donderdag 7 februari 2013: COWORKING THURSDAY 9:00u – 17:00u FlexWerkPlekAssen Amerikaweg 2, 9407 TK Assen, Amerikaweg 2, 9407 TK Assen.
Inschrijven voor de Co-WORKING Thursday kan via de mail: contact@passendveranderen.nl

Als je vragen hebt over de COWORKING THURSDAY, kun je contact opnemen met Jacques van der Noord, contact@passendveranderen.nl
Mobiel: 06 151 080 33

Van harte uitgenodigd!!!
Jeroen Eggink (FlexWerkPlek Assen)
Jacques van der Noord (Passend Veranderen)

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.