Croqqer Community Manager worden in de regio Assen?

Croqqer_logo_RGB

Binnen de deeleconomie consumeren, produceren en verhandelen mensen onderling producten, diensten, kennis en geld, gefaciliteerd door peer-to-peer marktplaatsen, b2b-marktplaatsen en coöperatieven.

Croqqer is slim en sociaal meer gedaan krijgen en verbindt mensen in de buurt met elkaar die graag hun talent en tijd benutten en een klus of zorg gedaan willen krijgen.
Klussen als je was doen, strijken, je website door ontwikkelen, hulp op kantoor, die lekkende kraan verhelpen, organiseren verjaardagsfeestje, behangen, oppas voor je kinderen of huisdieren, monteren van dat IKEA bouwpakket of hulp met je computer, als je personal shopper – je kan het zo gek niet verzinnen wat er via Croqqer geregeld wordt.
Betaald, als ruilklus of als vrijwilligerswerk en eventueel ondersteund door een Community Manager.

Croqqer is een snel groeiend en buurt-tot-buurt platform gericht op de deeleconomie!

Gezien de ontwikkelingen van wijkeconomieën, gebieds- en dorpscoöperaties en andere buurtinitiatieven wordt het Croqqer platform ook in Drenthe steeds meer gebruikt. Tijd dus voor een lokale Community Manager in Drenthe. Hou jij van binden, bouwen en boeien? Ben je een duizendpoot? Dan is de rol van Croqqer Community Manager je op het lijf geschreven! Croqqer is actief “in het echte leven” met haar Community Managers. Het bied je de kans om onderdeel van een netwerk van betrokken en bevlogen mensen te zijn en veel plezier te hebben.

Croqqer community managers zijn:
• Sociale entrepreneurs die als “buurtburgemeester” in Assen en omgeving on-line en off-line activiteiten organiseren en graag ‘herrie’ maken;
• Mensen die als aanspreekpunt voor klus plaatsers en Croqqers fungeren;
• Deel van het hechte Croqqer community manager en ambassadeurs netwerk;
• En het leuk vinden om af en toe een passende klus zelf op te pakken.

Als Croqqer Community Manager regio Drenthe richt je je in eerste instantie op de regio Assen, Noord-Drenthe. En je wordt betaald uit de omzet van de betaalde klussen in je regio. Een leuke rol om als (beginnende) sociale ondernemer ‘erbij’ te nemen. En je tijdsbesteding is helemaal door jou te bepalen.
Als je meer wilt weten kun je een kijkje nemen op de website: http://www.croqqer.com/hoe-werkt-croqqer-krijg-je-klus-ged…/
Als je vragen hebt kun je mailen met Jacques van der Noord, contact@passendveranderen.nl aanjager voor Croqqer Drenthe.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.