Persoonlijke coaching

Met behulp van mijn persoonlijke coaching krijg je zicht op de oorzaken van problemen waar je last van hebt. Door dit inzicht op onderliggende (oude) patronen, denkbeelden, emoties en/of overtuigingen kun je meestal ook al snel werken aan de oplossing.

In contact

In contact

Deze problemen kunnen zeer uiteenlopend zijn. Van (faal) angsten, geen keuzes kunnen maken, over je heen laten lopen, stress en/of burn-out, enz.
De kracht van mijn werkwijze is dat ik gebruik maak van jouw creatieve verbeeldingskracht, intuïtie en onderbewuste. Hierdoor stap je uit je denken met alle beperkingen en ga je in het doen. Je vindt via jouw creativiteit nieuwe oplossingen die je in traditionele gesprekstechnieken niet zo snel had gevonden.

In mijn coaching gaan we meestal niet aan de slag met de uitingsvorm van je probleem, bijvoorbeeld gedrag of negatieve gevoelens, maar met de onderliggende lagen (overtuigingen, normen, verlangens) die vaak een oorsprong uit het verleden hebben en waar je nu afscheid van mag nemen. Doordat je zelf vormgeeft aan jouw oplossing werkt dit dieper door en sluit de oplossing beter aan bij wie jij bent. Door het inzetten van je creativiteit ga je nieuwe gebieden van jezelf ontdekken en ontwikkelen.
Het resultaat is dat je je prettiger voelt. Meer vertrouwen krijgt en dingen doet die bij jou passen. Je wordt wie je bent, gaat meer achter jezelf staan en komt uit voor wie je bent.

Mijn coachtechnieken zijn gebaseerd op (combinaties van): Kunstzinnig Dynamisch Coachen, NLP (Neuro Languistisch Programmeren), Stress Release uit de Kinesiologie en systeem opstellingen. Daarnaast maak ik gebruik van mijn hooggevoeligheid waardoor ik ingevingen krijg die vaak de spijker op de kop slaan.