Donderdag 29 november Waarmaakdag in Assen

Loop je al een tijd rond met een plan of idee dat je eindelijk echt wilt waarmaken? Hoe fijn is het als dat allemaal in één dag in gang kan worden gezet? De Waarmaakdag helpt je flink op weg.

Stel je voor dat je een soort waarmaakzakmes zou krijgen. Je klapt het uit en je hebt: een weblog, een huisstijl, een pitch, een netwerkupgrade, een filmpje voor je weblog, een mooie foto, een goede tekst, social media skills en bakken met tips en ideeën. Dat is wat je krijgt op een waarmaakdag. Je krijgt het 1-op-1 van top-professionals die het leuk vinden om je te helpen. De waarmakers zitten verdeeld over de ruimte en jij bepaalt zelf bij wie je allemaal aanschuift deze dag.

Op donderdag 29 november zal in Assen de eerste ‘Waarmaakdag’ plaats vinden. De voorbereidingen zijn in volle gang. De locatie wordt De Drentse Zaak en we zijn op dit moment waarmakers aan het benaderen zodat we een aantrekkelijk programma en een inspirerende dag kunnen bieden.

Ben je (startende) ondernemer, projectaanjager, kunstenaar, wereldverbeteraar, heb jij een droom of een idee en ben je op zoek naar wegen om die droom te realiseren, noteer dan alvast in je agenda: donderdag 29 november: Waarmaakdag Assen!!!

Kijk hier eens als je meer wilt weten:

Uitleg Nils Roemen | De waarmaakdagen | Waarmakerij van Frank Zijlstra.

Impressie Waarmaakdag | De waarmaakdagen | Waarmakerij van Saskia op de Weegh.


De site van de Waarmaakdag (klik op het logo):

Dit bericht is geplaatst in Waarmaakdag. Bookmark de permalink.