Kom lekker tot jezelf tijdens een wandeling

Veel mensen kijken uit naar de vakantie, de energie is op, hoog tijd om weer bij te tanken. De zomer periode is voor veel mensen ook een periode voor reflectie. Hoe wil je verder? Blijf je in dezelfde tredmolen doorgaan, of ben je toe aan een wezenlijke verandering?

Wij hebben weer ruimte in onze agenda’s om de komende periode coachsessies te geven in de natuur. Thema’s waar je aan werkt kunnen heel divers zijn; werk, loopbaan, bedrijf, relatie, burnout, levensvraagstukken, verliesverwerking, etc.

Deze tijd van het jaar nodigt je uit om naar buiten te treden. Letterlijk en figuurlijk. De zomer vraagt om te vertragen, je tempo aan te passen. Na het harde werken van zaaien en groeien, komt de tijd om te bloeien. Om al je schoonheid te laten zien.

Door in de natuur te wandelen kom je tot rust; de natuur geeft je nieuwe energie om weer verder te gaan.  Je kunt afstand nemen van de vraagstukken waar je mee worstelt en je neemt stappen om een ander pad in te slaan. We gebruiken de natuur als metafoor voor je proces om je weer bij jouw eigen natuur te brengen.

De wandelingen duren ongeveer 2 uur en we wandelen in de omgeving van Assen (Rolde, Eext, Norg, Westerbork). De kosten zijn € 85,- incl. BTW. Datum en tijden in overleg, een afspraak in het weekend is ook mogelijk. Als je in loondienst werkt, is het vaak mogelijk om de kosten door de werkgever vergoed te krijgen. Een afspraak maken kan via de mail; contact@passendveranderen.nl of telefonisch 06 151 080 33.

En je mag je eigen coach kiezen. Wij zijn Will Vos ( fantasierijk.com) en Jacques van der Noord (passendveranderen.nl) en werken als kunstzinnig dynamisch coach en energetisch healer. Onder de naam ‘Verbeeldingskracht’ verzorgen wij workshops en coachsessies. Ook combinaties van energetisch werk, kunstzinnige opdrachten en systeemopstellingen zijn mogelijk.

 

Geplaatst in Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor Kom lekker tot jezelf tijdens een wandeling

Workshop “Zeker jij!” – reken af met je twijfelschap

“Wat je ook maar kan doen of droomt dat het kan, begin ermee! Stoutmoedigheid heeft genialiteit, kracht en iets magisch in zich”

                                                                                                                  Goethe

Durf je de stap niet te nemen om dat in de wereld te zetten wat je écht wilt doen? Heb je ook last van twijfelschap bij je richting in ondernemen, studie, werk of privé?
Wie of wat houd je tegen om je vleugels uit te slaan? Om over de rand van je nest te springen en erop te vertrouwen dat je kunt vliegen?

Door middel van een creatieve opdracht ga je ontdekken wie of wat je blokkeert en hoe je dat kunt oplossen! Jij gaat zekerder en met praktische handvatten de deur uit.

Datum: dinsdag 12 maart van 15:00 – 17:00 uur
Locatie: de Groeiplek, Zevensterstraat 19, Assen
Kosten: € 20,00 (inclusief koffie/thee)
Aanmelden: contact@passendveranderen.nl (uiterlijk zondag 10 maart)

Door: Verbeeldingskracht
Wij zijn Will Vos ( fantasierijk.com) en Jacques van der Noord (passendveranderen.nl) en werken als kunstzinnig dynamisch coach en energetisch healer. Onder de naam ‘Verbeeldingskracht’ verzorgen wij workshops en coachsessies waarbij we een combinatie van energetisch werk, kunstzinnige opdrachten en systeemopstellingen hanteren.

Onze manier van werken is erop gericht dat je zelf je eigen oplossingen vindt. Je wordt je bewust van je eigen talenten en verlangens, zodat je deze kunt inzetten en realiseren.
In contact komen met je creativiteit en verborgen talenten is investeren in jezelf!
Ontspanning als medicijn, vanuit rust weer op de goede weg komen, luisteren naar je innerlijke wijsheid, tijd en ruimte nemen voor jezelf en dan komt er ruimte voor je volgende stap.

Hierdoor kom je letterlijk en figuurlijk weer in beweging!

Geplaatst in Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor Workshop “Zeker jij!” – reken af met je twijfelschap

Je voelt je jong en je weet niet wat je wilt

Onder de naam ‘Verbeeldingskracht’ verzorgen wij, Will Vos en Jacques van der Noord, een kunstzinnige workshop.

Dit is een workshop voor jongeren, maar ook ouderen, die zoveel interesses hebben dat ze niet meer weten welke studie of baan ze moeten kiezen, uiteindelijk tot niets komen en thuiszitten.

Meestal heeft dit betrekking op hoog-sensitieve, kwetsbare mensen die overal open voor staan en daardoor overprikkeld raken met alle gevolgen van dien.

Met deze workshop willen we bereiken dat je je bewust wordt van je eigen kwaliteiten en verlangens. Door op een creatieve, intuïtieve en verbeeldende manier te werken krijg je zicht op je blokkades en word je geholpen om nieuwe gebieden in jezelf te ontdekken.

Letterlijk en figuurlijk kom je weer in beweging!

Datum:woensdag 19 december 2018
Tijd:16:00 – 17:30 uur
Plaats: Groeiplek, Zevensterstraat 19, Assen (Oost)
Kosten:€ 10,00 inclusief materialen en koffie/thee
Aanmelden: contact@passendveranderen.nl

 

 

Geplaatst in Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor Je voelt je jong en je weet niet wat je wilt

Workshops tijdens de Komkommerdagen

De Groeiplek’ is een creatieve broedplaats, inspiratiecentrum en experimenteerplek in Assen. We zijn op ontdekkingsreis naar een betere samenleving door Waardevol ondernemen, Wondernemen.
De komende weken staan in het teken van   de “Komkommerdagen”. Met een gevarieerd aanbod van creatieve, inspirerende en spannende workshops om nog even te genieten van de laatste weken van de zomervakantie.

Zelf ga ik de volgende workshops aanbieden:

Het leven lacht je toe
Do 17 augustus 14:00 – 16:00 uur

Vertrouw erop dat de kosmos een plan voor je heeft dat waarschijnlijk veel groter is dan jij op dit moment kunt bedenken. In deze workshop ga je een positief (zelf)beeld maken aan de hand van een visualisatie.

Door deze creatieve opdracht kom je tot inzichten die je met je hoofd niet kon bedenken. En alles wat je creëert is goed, het gaat om het genieten van wat je doet.

Doelgroep: volwassenen, vanaf 16 jaar.
Groepsgrootte: maximaal 12 personen
Kosten: € 10,- per deelnemer

Opgeven bij Jacques van der Noord: contact@passendveranderen.nl

De toekomstdroom van je bedrijf
Di 29 augustus 14:00 – 16:00 uur

De “Dromenvangermethode” helpt je om je toekomstdromen helder te krijgen. En biedt je vervolgens handvatten om stapsgewijs het gat te dichten tussen je droom en de huidige situatie. En de methode brengt verdieping omdat het je privé levensdoelen koppelt aan je onderneming.
De werkwijze sluit heel mooi aan bij mijn manier van werken omdat je creatief aan de slag gaat; door het inzetten van je verbeeldingskracht en onbewuste kom je tot nieuwe inzichten. Door het groepsproces worden de uitkomsten versterkt. Waar nodig help je elkaar verder.
Deze workshop is een try-out.
Doelgroep: ondernemers die zich richten op de betekenisvolle economie
Groepsgrootte: maximaal 12 personen
Kosten: € 15,- excl BTW. per (w)ondernemer
Opgeven bij Jacques van der Noord: contact@passendveranderen.nl

 

Geplaatst in Sociaal ondernemen | Reacties uitgeschakeld voor Workshops tijdens de Komkommerdagen

Care First Open Tafel (Noord-Nederland)

Care First betekent dat ons geldgebruik dienstbaar is aan het welzijn van mens en aarde. Geld wordt gebruikt om dat welzijn mogelijk te maken. Zodat iedereen in zijn/haar basisbehoeften kan voorzien en zichzelf kan ontplooien. Onze samenleving is nog Money First gestuurd. Veel mensen voelen zich hierin niet thuis omdat gerichtheid op winst en uiterlijk succes niet past bij wie we van nature zijn.

Onderwerp van deze avond
Hoe kunnen we concreet aan de slag om een Care First wereld creëren waarin we weer onszelf kunnen zijn. Hoe kun jij daaraan bijdragen (en wat betekent dat voor je huidige leven)?

We willen graag inventariseren wat de behoefte is en/of de ideeen zijn om Care First concreet handen en voeten te geven. Dat kan van alles zijn, klein of groots; Bijeenkomsten om elkaar te ontmoeten, themabijeenkomsten om onderwerpen uit te diepen, lezingen van interessante sprekers, gezamenlijk workshops ontwikkelen. Organiseren van de “Mystery of Money” workshop. Gezamenlijk projecten opzetten en uitvoeren, andere wensen ????

Met deze insteek zal het zeker een mooie bijeenkomst / fijn samenzijn worden. Niets moet, alles mag. Je mag ook alleen komen luisteren als je dat prettig vindt.

De Open Tafel als werkvorm
Open Tafel is eigenlijk een geperfectioneerde koffiepauze, Je praat over die dingen waarover je graag wilt praten, met de mensen met wie je wilt praten, en zolang als het nog interessant genoeg is. We hebben enkele eenvoudige spelregels om op een gezamenlijk resultaat uit te kunnen komen.

We werken in een aantal rondes:
– Korte uitleg over Care First
– Korte uitleg over werkvorm “Open Tafel”
– Eerste ronde: onderwerpen bepalen
– Tweede ronde: gespreksonderwerpen verkennen/uitdiepen
– Derde ronde: belangrijkste resultaten/conclusies
– Vierde ronde: resultaten koppelen aan acties

Datum, locatie en aanmelden
Datum: Dinsdag 20 juni, 19:30u – 21:30u
Locatie: Groeiplek, Zevensterstraat 19, 9404JH Assen
Aanmelden graag via contact@passendveranderen.nl
Kosten: vrijwillige bijdrage voor koffie/thee.

Geplaatst in Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor Care First Open Tafel (Noord-Nederland)

Van Burn-out naar vitaliteit


Ben je burn-out (geweest) en wil je graag weer lekker in je vel zitten? Ons programma kan je op weg helpen. Je vastgeroeste patronen worden in kaart gebracht en geven je inzicht waarom je burn-out bent geraakt. Vervolgens ga je aan de slag om je leven zo te veranderen dat je doet wat bij je past.

In de maand mei worden vier workshops georganiseerd met de volgende thema’s:
1. Inzicht in jouw ondermijnende patronen
2. Breek uit je harnas
3. Ga stevig staan
4. En nu verder……!

Onze manier van werken is erop gericht dat je zelf je eigen oplossingen vindt. Door op een creatieve en intuïtieve manier te werken, word je geholpen nieuwe gebieden in jezelf te ontdekken.
De workshops worden verzorgd door Will Vos (fantasierijk.com) en Jacques van der Noord (passendveranderen.nl). Beiden hebben we een praktijk gericht op coaching en trainingen op het gebied van levenskunst.

Data: woensdag 10, 17, 24 en 31 mei.
Tijdstip: 19:30 – 21:30 uur
Locatie: Groeiplek (de oude Vredeveldschool), Zevensterstraat 19 9404 JH Assen
Kosten voor alle workshops: € 175,- (incl BTW) en koffie en thee.
We werken in kleine groepen tot maximaal 10 personen.

Voor meer informatie en opgave:
Mail: contact@passendveranderen.nl
Telefoon: 06 151 080 33

Geplaatst in workshops | Reacties uitgeschakeld voor Van Burn-out naar vitaliteit

16 september Noorderparkfair in Assen

noorderparkfair
Vanuit het Ondernemerscafe9402 hebben we met een groep ondernemers de Noorderparkfair georganiseerd. Het ondenemerscafe9402 heeft tot doel om de ondernemers en bewoners uit Noorderpark met elkaar te verbinden. Zo kunnen we de wijk leuker, levendiger en vitaler maken.

Op de Noorderparkfair staan marktkramen waar ondernemers, maar ook organisaties uit de buurt zich presenteren en hun diensten aanbieden. Ieder doet dit op zijn/haar eigen manier. De fair wordt omlijst met een modeshow, live muziek, diverse eettentjes. Kinderen kunnen zich vermaken op een groot springkussen en kunnen geschminkt worden door een professionele schminker. Het belooft een sfeervolle en verrassende fair te worden.

Meer informatie is te vinden op onze Facebookpagina van Noorderpark Assen:
https://www.facebook.com/NoorderparkAssen/?ref=bookmarks

Je bent van harte welkom op 16 september van 13:00uur tot 19:00uur aan de Venestraat 88 in Assen, het plein en grasveld van SMAHK, toegang is gratis.

Geplaatst in Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor 16 september Noorderparkfair in Assen

Workshops op CoolXperience

Coolxperience-2016

Van 17 t/m 23 juni doen Will Vos van Fantasierijk.com en ik mee aan de CoolXperience in de Uelenspieghel in Uffelte. Een heerlijke werkvakantie waar we diverse workshops aanbieden.

De CoolXperience is een zomerweek voor thuiszittende kinderen en hun ouders. Om samen kennis en ervaringen te delen. Maar vooral ook om met elkaar een mooie vakantieweek te vieren.

Heel veel kinderen en jongeren in deze tijd kennen een hogere gevoeligheid, een grotere spiritualiteit, een hogere begaafdheid in vele intelligenties wat steeds meer zichtbaar wordt. Veel kinderen zijn al enorm wijs. Deze kinderen en jongeren lopen vast omdat ze zich zoveel  mogelijk proberen aan te passen aan het schoolsysteem, maar dit niet vol kunnen houden. Of ze willen alleen maar leren wat voor hun een verrijking is.  Het huidige onderwijssysteem kan niet altijd aan de wensen en voorwaarden van deze kinderen voldoen waardoor kinderen thuis komen te zitten.

De zomerweek biedt een scala aan activiteiten en workshops waarin ouders en kinderen zich even heerlijk kunnen ontspannen en genieten. Daarnaast zijn er activiteiten om te zoeken naar oplossingen in en alternatieven voor het huidige onderwijssysteem. Het is doe-het-zelf en co-creatie kamp. Het programma wordt in overleg met de deelnemers vastgesteld. Er wordt samen gekookt en afgewassen. ’s Avonds wordt het kampvuur ontstoken.

Meer informatie is te vinden op de volgende website:
http://www.hartverwarmendwijs.nl/coolxperience2016

 

Geplaatst in Nieuws | Reacties uitgeschakeld voor Workshops op CoolXperience

Gratis kennismakingsavonden Nieuw Ondernemen

Kom naar de gratis kennismakingsworkshops op dinsdagavond 21 juni of donderdagavond 7 juli. Beide avonden van 19:30uur – 21:30uur. Inloop vanaf 19:15uur.

Jij staat centraal

Jij staat centraal

Veel mensen hebben de mooiste dromen over wat ze ooit graag nog eens zouden willen doen in hun leven. Maar ze blijven doen waar ze niet echt gelukkig van worden.
Blijf niet langer wachten en ploeteren, maar neem zelf regie over je leven!
Ga op zoek naar je gun- geluks- en succesfactor!

Als je ‘echt werk’ van je dromen wilt maken en doen wat je leuk vindt, kom dan naar onze open avond/workshop om kennis te maken met ons programma Nieuw Ondernemen. Daar kun je ervaren hoe we werken. Dat werkt beter dan erover vertellen.

In september gaat weer een nieuwe groep “Nieuw Ondernemen Intensief” van start.
Meer informatie over dit programma kun je vinden op de website: http://nieuwondernemen.nu

Datum en tijd gratis kennismakingsworkshops
dinsdagavond 21 juni of donderdagavond 7 juli
Beide avonden van 19:30uur – 21:30uur. Inloop vanaf 19:15uur

Locatie
MFA Pittelo
Amstelstraat 14
9406 TH ASSEN

Vragen of aanmelden?
Mail: jacques@nieuwondernemen.nu
Mobiel: 06 151 080 33

Website: http://nieuwondernemen.nu

 

Geplaatst in Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor Gratis kennismakingsavonden Nieuw Ondernemen

Open avonden programma Nieuw Ondernemen Intensief

Nieuw Ondernemen elementenOnder de naam Nieuw Ondernemen bieden Pauline Wortelboer, Fenny de Boer en ik een programma met een radicaal andere visie en aanpak voor het starten van een eigen bedrijf.
Met dit creatief inspirerend actie programma nieuw ondernemen ontwikkel je jezelf, je ideeën, je concept, je business model, gebruikers en je markt.

Werkwijze
De verschillende fasen die we doorlopen;
• Ontdekken, wie je bent (talenten, passies, ideeën, vaardigheden) en wie je kent,
• Concept ontwikkelen, doen, erover praten en de markt opgaan (zonder risico),
• Business model neerzetten, duidelijkheid over partners, personeel, financiën en je eigen bronnen,
• De bedrijfsmatige kant inrichten.

We werken met de modernste tools en componenten voor ondernemers.
Naast het trainen van ondernemende vaardigheden en de (individuele) coaching is vooral het doen, het reflecteren, de interactie en het elkaar inspireren, de succesfactor. Twee tot drie trainers/ coaches begeleiden de groep.

Gratis kennismakingsavonden
Om onze werkwijze te ervaren en meer te weten te komen over ons programma organiseren we de komende weken 3 open avonden. De data zijn dinsdag 8 december, donderdag 17 december en woensdag 6 januari.
Aanmelden en meer informatie kun je vinden op onze website Nieuw Ondernemen:
http://nieuwondernemen.nu/programma-nieuw-ondernemen-intensief/

Geplaatst in Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor Open avonden programma Nieuw Ondernemen Intensief