Kennismakingsworkshops Nieuw Ondernemen

Nieuw Ondernemen, een revolutionair opleidingsprogramma voor iedereen die voor zichzelf wil beginnen; starters, groeiers en doorstarters!

Print

Stichting Nieuw Ondernemen start in september 2014 met een bijzonder opleidingprogramma “Nieuw Ondernemen” voor starters en groeiers! In drie maanden ontwikkel je op een actiegerichte- en creatieve werkwijze, jezelf, je concept, je verdienmodel en je bedrijf. Ook kun je met onze methodiek je bedrijf (verder) laten groeien.

De stichting en het concept Nieuw Ondernemen is ontstaat uit de behoefte van de oprichters om ondernemen vanuit een totaal ander perspectief te benaderen als tot nu toe gangbaar is. Een veranderende maatschappij vraagt om nieuwe vormen van ondernemen en werken. We bevinden ons in de overgang van de industriële economie naar de nieuwe ideeëneconomie. Door Internet, sociale media en de beschikbaarheid van Apps vinden in een hoog tempo continue veranderingen plaats. Om hierin te overleven en gezond te blijven is het belangrijk om te doen wat bij de ondernemer als mens past. Het gaat om het optimaal inzetten van ieders unieke talenten. Hiermee wordt ieder bedrijf uniek en onderscheidend ten opzichte van andere bedrijven. En door de inzet van creativiteit wordt de verbeeldingskracht geactiveerd waardoor het mogelijk is om mee te bewegen en in te spelen op alle snelle veranderingen in de wereld.

Nieuw Ondernemen is waarde creëren en daarmee je kost verdienen. Het is de kunst om met andere ogen te leren kijken en vanuit een andere mindset te ondernemen! Samenwerken, kennis en faciliteiten delen, (co)creëren in netwerken, sociaal en flexibel ondernemen. Nieuw Ondernemen is een levensstijl van waardecreatie en duurzame groei, leven in overvloed door te delen, te verbinden en te creëren!
Nieuw Ondernemen verbind technologische, ecologische, economische en sociale innovatie. De kracht van Nieuw Ondernemen is de multidisciplinaire werkwijze, waarbij globaal gedacht wordt en lokaal geacteerd. Door op een nieuwe manier te ondernemen ontstaan er dwarsverbanden tussen verschillende sectoren waardoor meerwaarde gecreëerd wordt. Om deze Innovatie te stimuleren en te faciliteren wordt op dit moment naast Nieuw Ondernemen ook het concept “Duurzame Innovatiestraat” opgezet. In deze straat kunnen duurzame ideeën uitgewerkt worden tot producten, diensten en ondernemingen die in de markt gezet kunnen worden.

Voor mensen die altijd al de ambitie hebben gehad om te ondernemen en waarde te creëren met hun eigen talent organiseren we twee keer een kennismakingsworkshop. Het traject van Nieuw Ondernemen in de Innovatiestraat is de kans om eigen ideeën of concepten te ontwikkelen en te starten als ondernemer.

Deelnemers kunnen in deze gratis kennismakingsworkshop ontdekken hoe het nieuwe ondernemen werkt en hoe de praktijkgerichte opleiding eruit ziet.

De data voor de gratis workshops zijn:
Kennismakingsworkshop 1: Donderdag avond 21 augustus van 19.30 uur tot 21.30 uur.
Kennismakingsworkshop 2: Vrijdag ochtend 12 september van 10.00 uur tot 12.00 uur.

Locatie: FlexwerkplekAssen, Gebouw “De Admiraal”, 4e etage, Amerikaweg 2, 9407 TK, Assen
Aanmelden kan hier

Als je mensen kent in je omgeving voor wie dit programma ook interessant is, wil je hem/haar hier dan over informeren? Hartelijke dank!!!!

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.