Kom lekker tot jezelf tijdens een wandeling

Veel mensen kijken uit naar de vakantie, de energie is op, hoog tijd om weer bij te tanken. De zomer periode is voor veel mensen ook een periode voor reflectie. Hoe wil je verder? Blijf je in dezelfde tredmolen doorgaan, of ben je toe aan een wezenlijke verandering?

Wij hebben weer ruimte in onze agenda’s om de komende periode coachsessies te geven in de natuur. Thema’s waar je aan werkt kunnen heel divers zijn; werk, loopbaan, bedrijf, relatie, burnout, levensvraagstukken, verliesverwerking, etc.

Deze tijd van het jaar nodigt je uit om naar buiten te treden. Letterlijk en figuurlijk. De zomer vraagt om te vertragen, je tempo aan te passen. Na het harde werken van zaaien en groeien, komt de tijd om te bloeien. Om al je schoonheid te laten zien.

Door in de natuur te wandelen kom je tot rust; de natuur geeft je nieuwe energie om weer verder te gaan.  Je kunt afstand nemen van de vraagstukken waar je mee worstelt en je neemt stappen om een ander pad in te slaan. We gebruiken de natuur als metafoor voor je proces om je weer bij jouw eigen natuur te brengen.

De wandelingen duren ongeveer 2 uur en we wandelen in de omgeving van Assen (Rolde, Eext, Norg, Westerbork). De kosten zijn € 85,- incl. BTW. Datum en tijden in overleg, een afspraak in het weekend is ook mogelijk. Als je in loondienst werkt, is het vaak mogelijk om de kosten door de werkgever vergoed te krijgen. Een afspraak maken kan via de mail; contact@passendveranderen.nl of telefonisch 06 151 080 33.

En je mag je eigen coach kiezen. Wij zijn Will Vos ( fantasierijk.com) en Jacques van der Noord (passendveranderen.nl) en werken als kunstzinnig dynamisch coach en energetisch healer. Onder de naam ‘Verbeeldingskracht’ verzorgen wij workshops en coachsessies. Ook combinaties van energetisch werk, kunstzinnige opdrachten en systeemopstellingen zijn mogelijk.

 

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.