Loopbaanbegeleiding

Liever spreek ik van levensloopbaanbegeleiding. Sta je op een keerpunt in je (werkende) leven, dan is deze begeleiding iets voor jou. Dit keerpunt kan zijn omdat je zelf behoefte hebt aan meer zingeving in je werk. Het kan ook zijn dat je door een reorganisatie van werk moet veranderen en hier zoekende in bent.

Ieder mens heeft een eigen verleden die hem/haar gemaakt heeft tot wie hij/zij nu is. Dat is het uitgangspunt in mijn loopbaanbegeleiding. Je gaat dus niet allerlei testen doen om je vervolgens te vergelijken met testresultaten van anderen. Het gaat mij erom dat jij je gaat ontwikkelen en zicht krijgt op jouw unieke talenten. Als jij in staat bent om jouw unieke talenten te (h)erkennen en levenservaring in te zetten opent zich een ongekende wereld aan nieuwe mogelijkheden. Dan gaat het om wie je bent en niet om wat je doet (als werk).

Jouw ideaal zichtbaar

Jouw ideaal zichtbaar

In mijn loopbaanbegeleiding staat jouw wens, jouw verlangen centraal. Het kan ook zijn dat er juist sprake is van een blokkade om bij jouw wensen en verlangens te komen. Dat je dus vast gelopen bent.
In verschillende (creatieve) beeldende vormen gaan we aan de slag met jouw loopbaan. Deels kijken we terug rond het thema “wat heeft je tot hier gebracht” om vervolgens te onderzoeken wat dit je allemaal heeft opgeleverd. En hoe je al deze bagage kunt gebruiken voor vervolgstappen naar de toekomst. Vol vertrouwen en gebaseerd op jouw passie en kwaliteiten.