Ondernemerspel “rijk worden of een vermogen verliezen”

Deze gratis workshop bied je de kans om je ondernemersvaardigheden in kaart te brengen en te verbeteren. Tegelijkertijd kun je op speelse wijze netwerken met de aanwezige deelnemers (voldoende visitekaartjes meenemen dus).

Ondernemerspel toren

De workshop staat gepland voor woensdagavond 24 april en wordt verzorgt door Ronald Zuidema en Bernoud Jonker(www.le-network.nl). De organisatie ligt in handen van Jacques van der Noord (www.passendveranderen.nl).

Het mooie van deze workshopvorm is dat je ervaringsgericht leert in een veilige setting en ontspannen sfeer.

Je begint met het voor jezelf in kaart brengen van je ondernemersvaardigheden. Vervolgens kies je 1 of 2 vaardigheden waar je in het spel mee aan de slag wilt. Na een korte introductie van het spel ga je vooral praktisch aan de slag.

In het Ondernemerschap spel ’LE-Game’ kruipen deelnemers in de rol van leverancier, producent of handelaar. Ze handelen in grondstoffen, produceren en verkopen eindproducten (in de vorm van torens) om winst te realiseren. Doel van LE-Game is om alle deelnemers de praktijk van het ondernemen in al zijn aspecten te laten ervaren.

Het leereffect wordt ervaren in twee spelrondes. Na de eerste ronde kun je bij je medespelers navragen hoe ze de vaardigheid waar jij mee aan de slag wilde hebben ervaren. En je kunt elkaar tips geven.

Op basis van je ervaringen in de eerste ronde en de tips van anderen kun je in de tweede ronde oefenen in het verbeteren van je prestaties. Aan het eind van de tweede ronde scoor je weer je ondernemersvaardigheden en kun je weer tips vragen aan de mensen waar je mee gewerkt hebt.

Na het spel kun je onder het genot van een drankje en hapje nog even napraten en ervaringen uitwisselen.

De beoordeling die je jezelf in de diverse rondes hebt gegeven, krijg je later toegestuurd. Ook is het mogelijk om de resultaten te bespreken in een persoonlijk gesprek met Jacques van der Noord van Passend Veranderen. In dit gesprek wordt aan de hand van je ervaringen in het spel geholpen om voor jezelf concrete doelen te formuleren.

Aanmelden en kosten
Deze workshop staat gepland voor woensdagavond 24 april 19:30u – 22:00u. Napraten tot 22:30u.
Aanmelden voor deze bijzondere workshop kan door een mail met je naam, adres en evt bedrijfsnaam te sturen aan: contact@passendveranderen.nl

Ook als je nog vragen hebt kun je via dit mailadres contact opnemen.
Deze workshop bieden we gratis aan vanuit de gedachte van maatschappelijke betrokkenheid. In verband met de organisatie kun je je tot een week voor de workshop (17 april) kosteloos afmelden, daarna brengen we € 25,- administratiekosten in rekening!!

Locatie
FlexWerkPlekAssen
www.fwpassen.nl
Gebouw “de Admiraal”
Amerikaweg 2, 9407 TK Assen
Aantal deelnemers: maximaal 30 personen

LE-Game ondernemerspel