Ontdek je ondernemersvaardigheden in het ondernemerschapspel op 24 april

In deze workshop die we gratis aanbieden op woensdagavond 24 april kun je je ondernemersvaardigheden in kaart te brengen en verbeteren. Tegelijkertijd kun je op speelse wijze netwerken met de aanwezige deelnemers.

Ondernemerspel toren

“rijk worden of een vermogen verliezen”

Na een korte introductie van het spel bepaal je voor jezelf aan de hand van een testje met welke twee vaardigheden jij aan de slag wilt. Het spel wordt in twee ronden gespeeld, je kruipt in de rol van leverancier, producent of handelaar en ervaart zo alle aspecten van het ondernemen. Na de eerste ronde kun je bij je medespelers navragen hoe ze de vaardigheid waar jij mee aan de slag wilde hebt ervaren en kun je elkaar tips geven. In de tweede rondje kun je oefenen in het verbeteren van je prestaties. Aan het eind van de tweede ronde scoor je weer je ondernemersvaardigheden en kun je weer tips vragen aan de mensen waar je mee gewerkt hebt.

Na het spel kun je onder het genot van een drankje en hapje nog even napraten en ervaringen uitwisselen.

De beoordeling die je jezelf in de diverse rondes hebt gegeven, krijg je later toegestuurd. Als je wilt kun je de resultaten ook bespreken in een vervolgafspraak. In dit gesprek wordt aan de hand van de ervaring die je met het spel hebt opgedaan ondersteund om voor jezelf concrete doelen te formuleren.

Aanmelden en kosten
Deze workshop staat gepland voor woensdagavond 24 april 19:30u – 22:00u.
Aanmelden voor deze bijzondere workshop kan door een mail met je naam, adres en evt bedrijfsnaam te sturen aan: contact@passendveranderen.nl
Ook als je nog vragen hebt kun je via dit mailadres contact opnemen.
De workshop bieden we deze keer gratis aan vanuit de gedachte van maatschappelijke betrokkenheid. In verband met de organisatie kun je je tot een week voor de workshop (17 april) kosteloos afmelden, daarna brengen we € 25,- administratiekosten in rekening!!

Locatie
FlexWerkPlekAssen
www.fwpassen.nl
Gebouw “de Admiraal”
Amerikaweg 2, 9407 TK Assen
Aantal deelnemers: maximaal 30 personen

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.