Open Dialoog gesprek over Geluk dinsdag 24 juni

Open DialoogWat een geluk! …. gun jezelf twee uur een onderlinge uitwisseling over geluk.

Wat is een geluks-dialoog?
In een prettige omgeving onder begeleiding van een getrainde gespreksleider in gesprek gaan met elkaar over persoonlijke momenten van geluk met behulp van de vier stappen methodiek die gebaseerd is op appreciative inquiry: Kennismaken, ervaringen delen, dromen, zelf in actie komen.

De Dialoog geeft je tijd en laat je magische (geluks)momenten beleven. Het dialooggesprek wordt begeleid door de voorzitter van Nederland in Dialoog, Karin Oppelland.

Wat is een dialooggesprek?
De Dialoog is een methode om een onderzoekend gesprek rond een bepaald thema of problematiek te voeren en is gebaseerd op de methode van Appreciative Inquiry. Deze gespreksvorm nodigt uit om op een vernieuwende manier openheid tussen mensen te creëren . Openheid, waarbinnen werkelijk naar elkaar geluisterd wordt en waar een bereidheid ontstaat samen op een constructieve manier mogelijkheden en oplossingen te zoeken. Scholen, organisaties en bedrijven kunnen hier veel voordeel mee doen. Mensen ervaren bij hun eerste kennismaking de rust, het werkelijk naar elkaar luisteren, het je openstellen voor andere opvattingen. Als mensen meer ervaring opdoen met de dialoog gaan ze ervaren dat een dialoog ook iets is dat je moet leren: leren om je hoofd ‘schoon te maken’, zodat je echt gaat luisteren, je oordelen op te schorten, te praten vanuit je hart. Dan ervaar je dat het een manier is om dichter bij jezelf te komen, jezelf te onderzoeken, en dat gelijktijdig een collectief denkproces op gang kan komen, dat een bron is voor nieuwe ideeën en mogelijkheden.

Meedoen?
Deze open dialoog wordt georganiseerd om mensen kennis te laten maken met deze gespreksvorm.
Graag aanmelden via de site van Drenthe in Dialoog: http://drentheindialoog.nl
Datum : dinsdag 24 juni
Tijdstip : inloop vanaf 13:30u, aanvang 14:00u – 16:00u.
Locatie : FlexwerkplekAssen., Amerikaweg 2, 9407 TK Assen. Gebouw De Admiraal.
Kosten : vrijwillige bijdragen voor koffie/thee

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.