SAMEN DOEN! Laten wij het verschil maken

Kennismaking
Geachte sociaal ondernemer, omdenker en ontzorger!
Graag nodigen wij jullie uit voor een
kennismakingsbijeenkomst op woensdag 7 oktober in het MFA Pittelo, Amstelstraat 14, 9406 TH Assen.
U bent vanaf 19.30 uur welkom. We starten om 20.00 uur (einde rond 22.00 uur met gelegenheid nog even na te praten tot 22.30 u) Deze bijeenkomst organiseren we voor ondernemers op het gebied van zorg en welzijn in de gemeente Assen met als doel vereniging, verbinding en het uitwisselen van kennis.

Wat willen wij
Wij zijn van mening dat verbinding van de kleinere ondernemingen op het gebied van zorg en welzijn nodig is om voor de gemeente een serieuze gesprekspartner te kunnen zijn. Vanuit onze gedrevenheid hebben we een goed
verhaal als vernieuwers binnen het zorgaanbod. Het lijkt erop dat de gemeente voor de reguliere zorgaanbieders kiest. Om dit te doorbreken is het ons inziens nodig dat we ons als kleinere ondernemingen verenigen. Over het hoe en wat van WMO, de Jeugdwet, Zorgverzekeringswet en Wet langdurige zorg willen we graag met jullie van gedachten wisselen.

Wie zijn wij
Wij een aantal ZZP-ers die onder de naam NUTS bezig zijn een plek te creëren voor mensen met kwetsbaarheden en/of een grote afstand tot de arbeidsmarkt. Een innovatief centrum voor werk, dagbesteding en ontmoeting met een
diversiteit aan instap-niveau’s.

Gemeenschappelijk doel
Wij hopen dat u zich in ons gemeenschappelijk doel kunt vinden. Het nieuwe ondernemen is er een van verbinding en samenwerking. Dat is waar wij voor willen werken.

Aanmelden netwerkbijeenkomst
De bijdrage voor deze netwerkbijeenkomst bedraagt €5,- In verband met de catering is het prettig wanneer u zich voor deze bijeenkomst opgeeft.
Dit kan per mail m.harsevoort@home.nl,
of telefonisch: 06-22877901

De avond wordt georganiseerd  in cocreatie door:walnoot
Jacques van der Noord (Passend Veranderen),
Ingrid Hiddema, Evert Krebs (Krebscoaching),
Annemieke van den Berg van Saparoea (MooiMiek),
Ron Kalsbeek (@Nuts), Jolanda van Dam (@Nuts),
Erik Schaap (Schaap consultency) en Marijke Harsevoort (@Nuts)

 

 

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.