Sociaal Ondernemers Diner

Sociaal ondernemers dinerSociaal ondernemers vertegenwoordigen een nieuwe generatie ondernemers; mensen die tegen de stroom inzwemmen en maatschappelijke problemen oplossen. Het zijn sociaal vernieuwers die gericht zijn op het vinden van nieuwe oplossingen op het gebied van zorg, welzijn, onderwijs, cultuur, milieu, voedsel, energie en de samenleving.

Ook in Assen en omgeving groeit het aantal sociaal ondernemers. Een mooi moment om te kijken waar we ons praktisch en slim kunnen verbinden. We willen de groei en het succes versnellen en versterken door een netwerk op te bouwen. Een actief netwerk waarin gelegenheidscoalities aan gezamenlijke thema’s werken (1 + 1 = 11, ruilen en delen van kennis en sociale overwaarde geeft iedereen winst).

Doel van deze bijeenkomst is kennismaken met andere sociaal ondernemers uit de regio. En kijken of er thema’s/belangen zijn die we gezamenlijk kunnen oppakken en uitvoeren. Vooral gericht op doen dus!

In een kennismaking met Resto VanHarte ontstond het plan om deze bijeenkomst bij en met RestoVanHarte te verzorgen. De bijeenkomst kunnen we hierdoor combineren met een gezond driegangen diner in een gezellige en ontspannen sfeer. En de visie/missie van Resto VanHarte sluit prachtig aan bij die van sociaal ondernemers.

Kosten Deelname aan deze bijeenkomst kost slecht € 15,-. Hier zit het diner, 2 consumpties (koffie/thee) en de huur van de ruimte bij inbegrepen. Meer consumpties zijn voor eigen rekening.

Aanmelden kun je via het aanmeldformulier:
inschrijven

Datum en locatie
Dinsdag 18 november, 17:45u – 21:30u
MFA Pittelo, Amstelstraat 14, 9406 TH Assen

Vragen? Stuur even een mail aan contact@passendveranderen.nl

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.