Tarieven organisatie-ontwikkeling

Hierbij een overzicht van mijn tarieven voor organisatie-ontwikkeling trajecten. In de praktijk wordt vaak een maatwerk offerte gemaakt op basis van een specifieke opdracht. Als voor een opdracht een uurtarief afgesproken wordt, zijn de volgende tarieven van toepassing:

Interim project-, team- verander-, workshop(bege)leider
Een vrijblijvend kennismakingsgesprek is gratis.
Per uur € 90,- exclusief 21% BTW.
Reiskosten € 0,19 per gereden km.
Verblijfkosten. Bij opdrachten waarbij ik buiten de regio Noord-Nederland heel vroeg of juist laat aanwezig ben, heeft het mijn voorkeur om in de omgeving te overnachten. Dit zal ik natuurlijk vooraf aangeven. Deze kosten worden in voorkomende gevallen gefactureerd.

Workshop
Voor een workshop is een goede voorbereiding essentieel. Daarom zullen voor een maatwerk workshop ook de uren van de voorbereiding gefactureerd worden. Hiervoor gelden de volgende tarieven:
Per uur € 90,- exclusief 21% BTW.
Reiskosten € 0,19 per gereden km.
Als ik voor de workshop een locatie moet huren, zullen deze kosten ook gefactureerd worden. Het bedrag hangt af van de locatie.

Als ik een open workshop organiseer werk ik met een tarief per deelnemer. Het hiervoor geldende tarief zal altijd bij de aankondiging van de workshop vermeld worden.

Als BTW tarieven wijzigen, zullen mijn tarieven hierop aangepast worden.