Waarmaakdag Assen 17 oktober

Op donderdag 17 oktober zal in Assen de tweede ‘Waarmaakdag’ plaats vinden. De voorbereidingen zijn in volle gang. De locatie wordt FlexwerkplekAssen. Met enthousiaste Waarmakers willen we er weer een inspirerende dag van maken met een aantrekkelijk programma.

Loop je al een tijd rond met een plan of idee dat je eindelijk echt wilt waarmaken? Hoe fijn is het als dat allemaal in één dag in gang kan worden gezet? De Waarmaakdag helpt je flink op weg.

Stel je voor dat je een soort waarmaakzakmes zou krijgen. Je klapt het uit en je hebt: een weblog, een huisstijl, een pitch, een netwerkupgrade, een filmpje voor je weblog, een mooie foto, een goede tekst, social media skills en bakken met tips en ideeën. Dat is wat je krijgt op een waarmaakdag. Je krijgt het 1-op-1 van top-professionals die het leuk vinden om je te helpen. De waarmakers zitten verdeeld over de ruimte en jij bepaalt zelf bij wie je allemaal aanschuift deze dag.

Ben je (startende) ondernemer, projectaanjager, kunstenaar, wereldverbeteraar, heb jij een droom of een idee en ben je op zoek naar wegen om die droom te realiseren, meld je dan nu aan: waarmaakdag.nl/inschrijven/

Het overzicht met Waarmakers vindt je hier.

Kijk hier eens als je meer wilt weten:

Uitleg Nils Roemen | De waarmaakdagen | Waarmakerij van Frank Zijlstra.

Impressie Waarmaakdag | De waarmaakdagen | Waarmakerij van Saskia op de Weegh.

De site van de Waarmaakdag (klik op het logo):

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.