Waarmaakdag Assen #3


Op deze pagina vind je alle actuele informatie over de derde Waarmaakdag in Assen!

In samenwerking met Yvonne Bekkema, Edith van der Heiden, Johan Bordewijk en Jacques van der Noord

Waar en wanneer
Donderdag 27 november
9:30uur – 16:00uur (programma start 10:00uur)
FlexwerkplekAssen , Amerikaweg 2, 9407 TK Assen

Meld je direct aan!
Wil je deze inspiratieboost meemaken?
Voor deelnemers zijn de kosten € 20,- (onkostenvergoeding):
Inschrijven deelnemers Waarmaakdag
Voor Waarmakers zijn er geen kosten. Zij kunnen zich hier aanmelden:
Inschrijven Waarmakers

Hier een impressie van de Waarmaakdag van vorig jaar:


Impressie Waarmaakdag Assen 2013 | van Gert Jaap Wiegers.

Programma en Waarmakers
De lijst met Waarmakers groeit nog steeds …..

# Ter inspiratie hebben we een ideeënkamer. Heb je wel een idee, maar moet het nog wat concreter worden. Kom dan naar de ideeënkamer en ga met een groep andere ideeënmakers je idee concretiseren. Deze sessies worden begeleidt door een ervaren intervisiecoach.

# Els Kardol zet je out-of-the-box denken aan. Dat kan in elk beroep en in elk vakgebied. Eerst ben ik duurzaam ondernemer geweest en nu ruzie-expert (lees mediator). Hoe doe je dat creatief ootb-denken en hoe kan ik je daarbij helpen? En wat heeft dat in godsnaam met mediation te maken?

# Aletta Armee verbetert de zichtbaarheid van je Social Media, tip’s & trics voor een goede Facebookpagina en wat je kunt doen aan Personal Branding. Nog geen Facebookpagina? Geen probleem, neem je inloggegevens mee of je laptop zodat we samen live aan de slag kunnen.

# Paula Laning leert jou vandaag om je beperkende overtuigingen om te zetten in helpende, zodat je gaat doen wat je echt wilt.

# Luc H. Schepers helpt je bij het opzetten van de bedrijfsadministratie. Zo krijg en houd je eenvoudig en slim grip op de administratie en krijg je inzicht in jouw bedrijf.

# Freka Vink formuleert met jou een aansprekende Elevator Pitch en geeft adviezen bij het aanscherpen van je product/dienst.

# Marjolein Bruinenberg gaat met jou vandaag jouw droom in een helder beeld neerzetten en helpt je te focussen op je wens doelstellingen. We gaan aan de slag om je beeld te schetsen en te tekenen en kort en krachtig te presenteren. Aan het eind heb je tips en tools, focus, inzicht in jouw droom en of je daar een ander en jezelf mee “raakt”.

# Finette Schulte zegt: een bedrijf starten is één ding. Maar hoe zorg je dat je zonder acquisitie gezond blijft???

# Willemijn Lau helpt jou met het bepalen van je onderscheidende vermogen en deskundigheid wat je sleutel is tot succes. En hoe je jezelf hiermee online kunt profileren via de sociale media.

# Rien Hagenaars geeft je advies en inzicht over wat er nodig is om je onderneming succesvol neer te zetten; je visie helder te krijgen, intenties te formuleren en neerzetten, je bewust worden van de functie van een businessplan voor het realiseren van je bedrijf.

# Celeste Banning geeft advies en inzicht om jouw organisatie ‘van de grond te krijgen’. Heldere visie, intenties formuleren, businessplan ontwikkelen en je bewust worden van wat jij nodig hebt om je droom te realiseren.

# Edith Meeuwis zoekt met jou naar klanten door acties die erop zijn gericht gekwalificeerde potentiële klanten in jouw adressenbestand te krijgen. Dat wil zeggen klanten die tot je doelgroep horen en in principe geïnteresseerd zijn in wat je te bieden hebt.

# Anouk Sinke geeft je bedrijf een smoel. Ze helpt je inzoomen op het concept van je bedrijf en te matchen met de visuele identiteit. Breng zoveel mogelijk ideeën en/of uitwerkingen mee.. dan kun je beeldend sparren.

# Jacques van der Noord geeft je inzicht in de bouwstenen van jouw bedrijf met behulp van het Business Model Canvas waardoor jij de wereld mooier, makkelijke en beter kunt maken op jou eigen wijze.

# Anja Eijzenga helpt jou om het leuke van lastige klanten te zien en daar een goede gesprekspartner voor te zijn.

# Ad van Os maakt met jou informatie visueel en begrijpelijker zodat die meer gedeeld wordt via social media. Een visuele krent die gekozen wordt in de informatie pap die iedereen elke dag overspoelt.

# Tony Hakman gaat je ideeën verder vorm te geven met informatie over de te kiezen rechtsvorm en de bepaling van de benodigde financiën. Hij geeft advies over je administratie (zelf doen of uitbesteden) en hoeveel en welke belastingen je moet betalen en hoe je hierop kunt besparen :-).

# Jan Tingen is een rasechte ondernemer met een financiële achtergrond, afgestudeerd Register Accountant en actief in tal van branches en projecten. Ik heb als ondernemer ervaring op het gebied van organisatie, personeel, financiën en kan meedenken over uw toekomst.

# Pieter de Blouw bied je samenwerking aan bij het starten van je bedrijf: iedereen heeft een partner nodig. Wij hebben het over jouw wegenkaart van pitch naar plan. Honderden uren heb ik starters geholpen hun doelen te definiëren en te bereiken. Je presteert beter met meer kwaliteit.

# Trix Slagter is s’ middags aanwezig om tussen de bedrijven door een moment van ontspanning te brengen met een voetmassage van 15 min. Je hoofd even leeg maken en weer nieuwe energie opdoen.

# Andre Staas geeft je zicht op hoe je je marketing communicatie inricht. Doelgroepen kiezen, doelen bepalen, een strategie bedenken: daar komt het op aan. Het gevolg? Een heldere en professionele positionering waarbij je communicatie-euro maximaal rendeert.

# Linda Meijer geeft praktische tips om plezierig en succesvol netwerkcontacten aan te gaan. Wat levert netwerken op? Welke netwerkactiviteiten passen bij jou en je bedrijf?

# Jessica Beld laat jou een makkelijke manier zien, hoe je inzicht in jou doelen krijgt en deze op een rij kunt zetten. Hoe je jou doelen kunt bereiken en bewaken en indien nodig deze bij kunt stellen.

# Klementine van Vuure helpt je van denken naar doen. In de passie voor je vak schuilt de kracht van jouw communicatie. Met een praktisch plan help ik je graag verder op weg.

# Aart van Voorthuizen adviseert je over de start van je website. We geven je tips over de keuze van je domeinnaam, de stijl en de inrichting van je WordPress website. Verder kunnen we je adviseren over de vindbaarheid in Google.

# Gert Jaap Wiegers neemt zijn camera mee om je pitch die je bij andere Waarmakers scherp hebt gemaakt in een aanprekend filmpje te verwerken. Gert Jaap heeft ook het promotiefilmpje voor de Waarmaakdag van vorig jaar gemaakt.

# Greetje Oolders biedt je de mogelijkheid tot het maken van een profielfoto.