De Waarmaakdag Assen

Op deze pagina kun je alle actuele informatie over de tweede Waarmaakdag in Assen vinden!

In samenwerking met Yvonne Bekkema, Jelly Scheringa-de Jong, Johan Bordewijk en Jacques van der Noord

Waar en wanneer
Donderdag 17 oktober
9:30u – 16:30 (programma start 10:00u)
FlexwerkplekAssen , Amerikaweg 2, 9407 TK Assen

Meld je direct aan!
Wil je deze inspiratieboost meemaken?
Meld je dan hier aan. Kosten €20,- (voor projecten van de Waarmakerij):
Inschrijven op de site van de Waarmaakdag

Programma en Waarmakers
De lijst met Waarmakers is groeiende, de volgende Waarmakers zijn bekend:
# Nils Roemen en Juul Martin zijn landelijk initiatiefnemers van de Waarmaakdag. In de ochtend helpen zij mensen op weg met een durftevragen powerboostsessie. In de middag lopen zij rond voor waarmaakvragen
# Aletta Armee is cross media designer en maakt graag je profielfoto en/of zakelijke foto.
# Erik de Wild: Creatieveling, denker en “The Truthseeker at The Thinking Hotel”. Een enthousiast luisterend oor, gerichte vragen waardoor deelnemers zichzelf bewust worden van wat de feitelijke vraag/uitdaging/probleem is en aanzetten om tot resultaat gerichte acties te komen.
# Marcel Pronk leert u presenteren en pitchen. Dit is belangrijk in het verkrijgen van opdrachten. Hoe stel ik mij voor en, net zo belangrijk, hoe stel ik mijn bedrijf voor? Antwoord op deze vragen krijgt u van mij.
# Anneke Hemmen is mobiliteitsstylist en is er deze dag om je wegwijs te maken in de wereld van een e-Portfolio. Ga aan de slag met de 3G gedachte Goed Gaaf Geld en zorg dat je je leven lang regie houdt en voor nu krijgt over je (levens)loopbaan!
# Freka Vink is enthousiast en motiverend trainer/coach met een frisse, praktische blik. Je kunt bij haar terecht voor het maken van een Elevator Pitch, het bepalen en verwoorden van je Unique Selling Points, het schrijven van een persbericht en blog, het maken van een promotieplan voor online en offline reclame, en het krijgen en behouden van lef en motivatie.
# Luc H. Schepers is uw-boekhouder.nl, boekhouder voor ZZP en klein MKB en helpt starters ofwel ‘jong ondernemers’ hun bedrijfsadministratie goed te organiseren. Veel ondernemers verslikken zich in de administratieve rompslomp. In veel gevallen blijkt uit onderzoek dit een van de redenen is om te stoppen. Soms al binnen korte tijd.
# Bernoud Jonker wil jouw graag helpen met vraagstukken m.b.t. hoe jij je online kan presenteren via een website of webshop en als je al online aanwezig bent hoe je dit eventueel verder kunt verbeteren.
# Ton Feldbrugge helpt je met het aanscherpen van jouw verhaal in de markt. Zowel op het vlak van jouw verbale- als non-verbale aspecten.
# Joeri Römer is er deze dag om je op weg te helpen met je logo, huisstijl of website ontwerp. Samen kunnen we een nieuw concept uitwerken of bestaand materiaal analyseren en verbeteren.
# Daniël Benjamins ontwerpt én programmeert prachtige WordPress websites op maat – die je eenvoudig en snel zelf kunt onderhouden – en digitale boeken in de vorm van een iPad app of als professioneel ebook in het ePUB-formaat.
# Dennis Prins kun je vragen stellen over bedrijfslogo’s, huisstijlen of WordPress websites. Verder kan hij de deelnemers wat vertellen over zoekmachine optimalisatie in combinatie met WordPress.
# Edith van der Heiden biedt jou de mogelijkheid om te focussen op een thema dat jou dagelijks bezighoudt en waarin jij daadwerkelijk verder wilt komen. Aan de hand van prikkelende en inspirerende vragen kom jij in 20 minuten toe aan een volgende stap, die je gaat waarmaken. In ons Waarmaakgesprek ben jij de waarzegger: van harte welkom bij mij aan tafel!
# Edith Meeuwis is voor velen een brok power en draagt de energie over. Op deze dag kan ik door middel van een brainstormsessie een ondernemer helpen om zijn dienst / product op een creatieve en vooral gemakkelijke en inspirerende manier bekendheid te geven. Is een beelddenker en vindt het leuk om dit te vertalen naar een ander. 25 jaar ervaring in marketing sales met een echte hands-on mentaliteit en opgestroopte mouwen.
# Annemiek Modderman helpt bij de uitstraling van je bedrijf (Corporate identity) omdat het belangrijk is om te laten zien wie je bent. Niet alleen in typografie en kleur in combinatie met het logo. Het gaat ook over communicatie en over het gedrag van je organisatie en de medewerkers. Deze elementen (design, communicatie en gedrag) dienen evenveel aandacht te krijgen tijdens een huisstijltraject. Mijn specialisme is de grafische kant, o.a. logo, (digitale) folders, website en landingspagina op Facebook. Tot 17 oktober!
# Jacqueline Vos-Kuizenga helpt jou bij het aantrekken van nieuwe klanten. Bijv. je plan waarmee je klanten bereikt, je marketingboodschap, het aanscherpen van je dienst en doelgroep, wervende (web)teksten.
# Marjan Wolynski-Borgers is er deze dag om je bewust te maken van je houding, ademhaling en gronding tijdens je activiteiten. Meer bewustzijn in je lijf, geeft meer efficiëntie in je werk.
# Frits Meijering helpt je om je talenten en capaciteiten (competenties) in kaart te brengen en te verbinden met je businessconcept.
# Jan Tingen is accountant/business coach en helpt je met financiële adviezen.
# Juran van Breukelen is er als je overweegt een webwinkel te beginnen. Een informatieve sessie over e-commerce met voldoende ruimte voor vragen.