Wat zegt u ….. teamontwikkeling met hulp van paarden?

Ja, ik als stadjer heb natuurlijk helemaal geen verstand van paarden. Maar ik ben wel gefascineerd geraakt door de invloed die paarden hebben op het zichtbaar maken van bewuste en onbewuste patronen in een team.

Zo is de samenwerking ontstaan tussen Anita Cadee van Mori-coaching en Passend Veranderen. Anita werkt met paarden in coachingstrajecten. Samen hebben we een programma ontwikkeld waarin we het programma starten in de paardenbak en vervolgens aan de hand van voornamelijk NLP technieken aan de slag gaan om de samenwerking en prestaties van een team te verbeteren. Centraal in deze aanpak staat dat ieder individu in het team tot zijn “recht” komt. Zo kun je door echte samenwerking gemeenschappelijke resultaten bereiken. In harmonie en met veel passie en plezier.
Een sessie in een paardenbak geeft heel snel zeer veel informatie. Voor een veranderproces werkt het daarom krachtiger om aansluitend in een aantal bijeenkomsten aandacht te besteden aan de thema’s die naar voren zijn gekomen. Tevens sluiten wij het programma af in de paardenbak zodat de deelnemers het verschil ook voelen en ervaren in vergelijking met de eerste keer. Dit motiveert en stimuleert anders met elkaar om te gaan en daarmee wordt een verandering duurzaam.

Zie voor meer informatie de folder die we gemaakt hebben voor dit programma (klik op de foto):

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.