Workshop “Zeker jij!” – reken af met je twijfelschap

“Wat je ook maar kan doen of droomt dat het kan, begin ermee! Stoutmoedigheid heeft genialiteit, kracht en iets magisch in zich”

                                                                                                                  Goethe

Durf je de stap niet te nemen om dat in de wereld te zetten wat je écht wilt doen? Heb je ook last van twijfelschap bij je richting in ondernemen, studie, werk of privé?
Wie of wat houd je tegen om je vleugels uit te slaan? Om over de rand van je nest te springen en erop te vertrouwen dat je kunt vliegen?

Door middel van een creatieve opdracht ga je ontdekken wie of wat je blokkeert en hoe je dat kunt oplossen! Jij gaat zekerder en met praktische handvatten de deur uit.

Datum: dinsdag 12 maart van 15:00 – 17:00 uur
Locatie: de Groeiplek, Zevensterstraat 19, Assen
Kosten: € 20,00 (inclusief koffie/thee)
Aanmelden: contact@passendveranderen.nl (uiterlijk zondag 10 maart)

Door: Verbeeldingskracht
Wij zijn Will Vos ( fantasierijk.com) en Jacques van der Noord (passendveranderen.nl) en werken als kunstzinnig dynamisch coach en energetisch healer. Onder de naam ‘Verbeeldingskracht’ verzorgen wij workshops en coachsessies waarbij we een combinatie van energetisch werk, kunstzinnige opdrachten en systeemopstellingen hanteren.

Onze manier van werken is erop gericht dat je zelf je eigen oplossingen vindt. Je wordt je bewust van je eigen talenten en verlangens, zodat je deze kunt inzetten en realiseren.
In contact komen met je creativiteit en verborgen talenten is investeren in jezelf!
Ontspanning als medicijn, vanuit rust weer op de goede weg komen, luisteren naar je innerlijke wijsheid, tijd en ruimte nemen voor jezelf en dan komt er ruimte voor je volgende stap.

Hierdoor kom je letterlijk en figuurlijk weer in beweging!

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.