Workshops op CoolXperience

Coolxperience-2016

Van 17 t/m 23 juni doen Will Vos van Fantasierijk.com en ik mee aan de CoolXperience in de Uelenspieghel in Uffelte. Een heerlijke werkvakantie waar we diverse workshops aanbieden.

De CoolXperience is een zomerweek voor thuiszittende kinderen en hun ouders. Om samen kennis en ervaringen te delen. Maar vooral ook om met elkaar een mooie vakantieweek te vieren.

Heel veel kinderen en jongeren in deze tijd kennen een hogere gevoeligheid, een grotere spiritualiteit, een hogere begaafdheid in vele intelligenties wat steeds meer zichtbaar wordt. Veel kinderen zijn al enorm wijs. Deze kinderen en jongeren lopen vast omdat ze zich zoveel  mogelijk proberen aan te passen aan het schoolsysteem, maar dit niet vol kunnen houden. Of ze willen alleen maar leren wat voor hun een verrijking is.  Het huidige onderwijssysteem kan niet altijd aan de wensen en voorwaarden van deze kinderen voldoen waardoor kinderen thuis komen te zitten.

De zomerweek biedt een scala aan activiteiten en workshops waarin ouders en kinderen zich even heerlijk kunnen ontspannen en genieten. Daarnaast zijn er activiteiten om te zoeken naar oplossingen in en alternatieven voor het huidige onderwijssysteem. Het is doe-het-zelf en co-creatie kamp. Het programma wordt in overleg met de deelnemers vastgesteld. Er wordt samen gekookt en afgewassen. ’s Avonds wordt het kampvuur ontstoken.

Meer informatie is te vinden op de volgende website:
http://www.hartverwarmendwijs.nl/coolxperience2016

 

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.