Workshops tijdens de Komkommerdagen

De Groeiplek’ is een creatieve broedplaats, inspiratiecentrum en experimenteerplek in Assen. We zijn op ontdekkingsreis naar een betere samenleving door Waardevol ondernemen, Wondernemen.
De komende weken staan in het teken van   de “Komkommerdagen”. Met een gevarieerd aanbod van creatieve, inspirerende en spannende workshops om nog even te genieten van de laatste weken van de zomervakantie.

Zelf ga ik de volgende workshops aanbieden:

Het leven lacht je toe
Do 17 augustus 14:00 – 16:00 uur

Vertrouw erop dat de kosmos een plan voor je heeft dat waarschijnlijk veel groter is dan jij op dit moment kunt bedenken. In deze workshop ga je een positief (zelf)beeld maken aan de hand van een visualisatie.

Door deze creatieve opdracht kom je tot inzichten die je met je hoofd niet kon bedenken. En alles wat je creëert is goed, het gaat om het genieten van wat je doet.

Doelgroep: volwassenen, vanaf 16 jaar.
Groepsgrootte: maximaal 12 personen
Kosten: € 10,- per deelnemer

Opgeven bij Jacques van der Noord: contact@passendveranderen.nl

De toekomstdroom van je bedrijf
Di 29 augustus 14:00 – 16:00 uur

De “Dromenvangermethode” helpt je om je toekomstdromen helder te krijgen. En biedt je vervolgens handvatten om stapsgewijs het gat te dichten tussen je droom en de huidige situatie. En de methode brengt verdieping omdat het je privé levensdoelen koppelt aan je onderneming.
De werkwijze sluit heel mooi aan bij mijn manier van werken omdat je creatief aan de slag gaat; door het inzetten van je verbeeldingskracht en onbewuste kom je tot nieuwe inzichten. Door het groepsproces worden de uitkomsten versterkt. Waar nodig help je elkaar verder.
Deze workshop is een try-out.
Doelgroep: ondernemers die zich richten op de betekenisvolle economie
Groepsgrootte: maximaal 12 personen
Kosten: € 15,- excl BTW. per (w)ondernemer
Opgeven bij Jacques van der Noord: contact@passendveranderen.nl

 

Dit bericht is geplaatst in Sociaal ondernemen. Bookmark de permalink.