Zelfregie 3.3 – Een speelse, dynamische en interactieve workshop

Ondernemers willen succesvol zijn en hebben een scherpe blik op kansen. Speciale aandacht en gerichtheid zijn goed maar kunnen ook de oorzaken zijn van het niet zien van de niet zo voor de hand liggende mogelijkheden.

Bekijk onze mooie trailer:

De workshop zelfregie 3.3 leert je op een speelse en theaterachtige manier om niet alleen als ondernemer maar ook als regisseur te denken, je blikveld te verruimen en over onbekende routes en nieuwe bestemmingen na te denken. Hierdoor krijg je oog voor de niet zo voor de hand liggende kansen en mogelijkheden.

Kom op 28 maart naar FlexwerkplekAssen en neem deel aan deze workshop. We beginnen met een korte voorstelling als voorbeeld, waarin jullie als regisseur kunnen ingrijpen. Daarna gaan jullie zelf aan het werk als ondernemers/regisseurs.

Geïnteresseerd en aanmelden?
FlexwerkplekAssen biedt de workshop aan tegen een eenmalig sterk gereduceerd tarief* van € 50,- (excl. BTW). Na ontvangst van je mail met je naam, adres, woonplaats en telefoonnummer op secretariaat@fwpassen.nl ontvang je een factuur. De ontvangst van de betaling maakt je deelname definitief.

* exclusief aanbod op initiatief van FlexwerkplekAssen. Door een eenmalige samenwerking van Marcel van der Pol, Edith Meeuwis, Erik de Wild, Gert Jaap Wiegers, Jon Harms en Jacques van der Noord.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.